murah

All posts tagged murah

Pekasam Daging (off topic jap…heheheh)

Published July 11, 2014 by lynnaz80

Salam  Ramadhan.. Apa menu sahur pagi ni??

Nak cuba Pekasam Daging dari Utara??

Pos ke seluruh Malaysia.. Insyaallah…

Whatsapp saya 0174949331 untuk order..

 

download

 

Jom masak pekasam daging
1. Potong daging pekasam nipis..

10418252_260008334188981_3696222935819057843_n
2. Potong cili Dan bawang besar

10487355_260008350855646_4878587473350596036_n10444652_260008367522311_7026676961444925351_n
3. Goreng daging hingga masak kemudian masukkan cili dan hirisan bawang besar.

10386354_260008390855642_8300566545127867910_n
4. Perah asam limau

1475992_518326231597974_1424914241_n

 

Harga ?

RM8.00 Sepeket untuk 130gm

Poslaju RM6.00 (SM)/RM10.00 (SS) ——> boleh muat untuk 3 peket…so kalau nak jimat postage.. beli la 3… :)

Sabun Al-Razi

Published April 8, 2014 by lynnaz80

1606880_759803780697829_671783553_n

Tahukah anda ekstrak bawang putih boleh menghapuskan jerawat batu seawall 5 Jam sahaja ?

Kini dengan Sabun Al-Razi yang diperkaya dengan Tea tree oil,Ekstrak aloe vera,Ekstrak bawang putih Olive oil & Vitamin C. formula baru dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih sesuai untuk menghapuskan masalah kulit yang dihadapi rakyat malaysia.

Sabun AL-Razi ini dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih boleh merawat :

  • ⇒ Jerawat/Jerawat Batu
  • ⇒ Blackhead/whitehead
  • ⇒ Parut jerawat & cela
  • ⇒ Pori-pori terbuka
  • ⇒ Jeragat
  • ⇒ Mencerahkan bahagian muka & badan
  • ⇒ Meratakan tona kulit muka
  • ⇒ Mengurangkan kedutan
  • ⇒ Mengawal minyak berlebihan
  • ⇒ Memberi kelembapan kulit
  • ⇒ Membuang parut kecil seperti sel kulit mati
  • ⇒ Membaiki lapisan kulit yang bermasalah

Kesan sepantas 3 hari adalah maklumbalas biasa yang kami terima dari ribuan pengguna yang telah mendapat faedah dari penggunaan Sabun Al Razi

hezlin

Anda mempunyai persoalan??

Ini adalah soalan yang biasa ditanya bakal pembeli kami..

Berkesan ke sabun ni?

Belum cuba, belum tahu. In Shaa Allah berkesan dengan pemakaian secara konsisten.

Ragu2? Halal ke? Semestinya halal. Jika tak, saya pun tak berani nak pakai dan tak akan jual pun.

1 kotak tu ada apa je? 1 kotak ada 2 sabun ya.. 1 sabun 30g. tiada krim toner dll. sabun sahaja..

lina

Apa kandungan dalam sabun ni?

Sabun ini diperkaya dengan Tea Tree oil,ekstrak aloe vera,ebstrak bawang putih, Olive oil & vitamin C. Formula baru dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih dan sesuai untuk menghapuskan masalah kulit rakyat malaysia.

Ada kelulusan kkm?

Ada.. Sebelum saya menjual sabun Al Razi, saya akan pastikan ianya selamat digunakan dan berkesan kepada pengguna.

Berapa lama nak lihat kesannya?

Bergantung pada kulit masing2. Sebab kulit kita kan lain2.. Ada pengguna yang 3 hari dah rasa perubahan, ada yang 5 hari, ada yang seminggu..Ingat! Untuk dapatkan kesan terbaik, jangan lupa pakai secara konsisten ya..

Boleh hilangkan parut jerawat?

Opkos boleh.. cepat atau lambat tu bergantung pada individu.. saya pun makan masa 2 bulan baru parut jerawat hilang. Tapi kalau jerawat, cepat je kesannya.. Jangat lupa, jeragat pun boleh hilangkan jugak tau..

images

Kalau tak berkesan?

Dah macam2 produk saya cuba.. Tak salah mencuba, yang penting kita berusaha. Mana tahu produk lain tak sesuai dengan kulit muka awak.. Pastikan jauhi produk2 yang mengandungi bahan kimia.

Macam mana nak guna?

Penggunaan sama macam pencuci muka yang biasa.. Penggunaan 2x sehari da memadai. Selebihnya, cara penggunaan boleh tengok di belakang kotak..

Al Razi ni jual sabun sahaja ke?

Iya sis.. sabun yang khusus untuk menghilangkan segala masalah kulit rakyat Malaysia. Hanya dengan sabun sahaja, In Shaa Allah berkesan.

Boleh ke saya pakai dengan krim muka yang lain?

Semestinya boleh.. Sabun Al Razi ni 100% ekstrak herba dan ramuan terpilih. Boleh dipakai dengan krim muka jenama lain. Tiada kesan sampingan.

Sabun A Razi-TestimoniG1

Kalau ada resdung boleh pakai tak?

Bolehhh..

Ada apa2 kesan sampingan tak? Kulit mengelupas ke?

Tiada. Tapi kalau kulit awak memang jenis yang kering, mungkin akan mengelupas sikit sebab nak keringkan jerawat. Tapi jangan risau, kesannya hanya sementara sahaja. Lepas tu dah okay..

Lelaki boleh pakai tak?

Tak kira lelaki atau perempuan, dua2 boleh pakai.

Dapatkan Sabun Al Razi ini terus ke rumah anda. Promosi sedang berlangsung dan ianya boleh berakhir pada bila-bila sahaja

Dalam setiap kotak terdapat 2 biji Sabun Al Razi untuk kegunaan anda.

Harga Termasuk Kos Penghantaran untuk pembelian.

RM 65.00 (Semenanjung Malaysia)
RM 75.00 (Sabah & Sarawak)

Promosi Terkini.

RM 49.00 (Semenanjung Malaysia)

RM 54.00 (Sabah & Sarawak)

whatsapp 0174949331

K-Colly

Published February 13, 2014 by lynnaz80

[NAK PUTIH ALA2 KOREA]

Hot item!
K Colly
Free 1 lips gloss kiss beauty
Free 1 celak kajal
Free 1 MAC eye liner
Free 2 eye mask
Free 2 natrugo mask
Free 2 shiseido white mask
Free postage!
Grab now darlingsss

KEBAIKAN K-COLLY
- Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
- Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
- Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
- Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
- Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
- Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
- Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
- Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

pm/sms : 0174949331

RM125 postage included (Semenanjung) / Sabah Sarawak tambah lagi RM5

kcolly

 

p/s : free gift akan berubah-ubah mengikut promo… Sila LIKE page FB saya untuk ketahui PROMO terkini   Lynnaz Online Beauty

HARUM MALAM

Published January 9, 2014 by lynnaz80
harum malam
KEISTIMEWAAN HARUM MALAM :
- Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
- Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
- Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
- Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kencing tak lawas
- Meningkatkan sistem daya tahan tubuh serta menstabilkan hormon
- Mengurangkan tekanan dan stress
- Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan
KANDUNGAN UTAMA HARUM MALAM :
-Extrak ros
-Extrak sireh
-Buah tin
-kismis
-madu
-goji
-limau purut
-strawberry
-pueraria mifrica
-kayu serapat
-buah delima
-manjakani
-pueraria lobata
-senna
CARA PENGAMBILAN :
-Minum 1 sudu besar 2 kali sehari (pagi dan malam)
**Wanita Mengandung Dilarang
PRODUK HARUM MALAM (9)
HARGA  :
1 BOTOL = RM40(S), RM45(S/S)
3 BOTOL = RM100(S), RM110(S/S)
250ML / botol
- harga termasuk kos pos laju -
SMS / WECHAT : 0174949331 (Lynn)
Tips Pengambilan Produk Harum Malam :
1. Minum 2 kali sehari..1 sudu sebelum sarapan pagi..1 sudu sebelum tidur
2. Harum Malam terus diminum menggunakan sudu plastik sebaik-baiknya..Tak perlu di bancuh dengan air..Terus minum saja..
3.Jika nak minum air selepas ambil Harum Malam jarakkan 15-20 minit baru minum air..Elakkan terus meminum air selepas mengambil Harum Malam..Bagi harum malam tu meresap dalam badan baru boleh minum air ok.
4.Kalau ada ambil suppliment sama waktu dengan ambil Harum Malam jarakkan dalam 1-2jam..Tak boleh ambil sekali dalam waktu sama..
5.Elakkan mengambil suppliment yg fungsinya sama dengan harum malam..Takut bila bercampur2 x beri kesan langsung pada pengguna..Lagi satu nanti anda x tau produk mana yg betul2 berkesan pada anda..

MZ Secret Soap

Published October 25, 2013 by lynnaz80

1070034_489410817818835_1824713702_n

Ia adalah sabun pencuci wajah dan badan yang dengan formulasi khas untuk mengatasi semua masalah utama kulit rakyat Malaysia sepantas 3 hari saja!

JERAWAT / JERAGAT/ PIGMENTASI

 PARUT
STRETCHMARKS
BLACKHEAD / WHITEHEAD
KULIT WAJAH BERMINYAK
KULIT BERKEDUT
KULIT YANG KUSAM / GELAP TERMASUK DI BAHAGIAN BADAN
TONA KULIT TIDAK SEKATA
KESAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
KULIT TAMPAK KASAR

Sepantas 3 hari penggunaan, anda sudah boleh mula lihat kesannya!

mz soap - testi 1

mz secret soap - testi 2

sabun mz secret soap baru sabun viatmin a,c & e @ beauty kioskTESTI MZ

 

 

PROMOSI 

RM41.00 (Semenanjung Malaysia)

RM44.00 (Sabah Sarawak)

•Penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia!
•Beli sekarang tanpa sebarang risiko, kesan boleh dilihat 3 hari akan datang!

SMS/Whatsapp 0174949331

BEDAK TANAKA MURAH…ORI…

Published June 20, 2013 by lynnaz80

tanakha

FENOMENA BARU….Bedak Tanaka dijamin murah dan berpatutan….

Ramai benau orang dok membeli bedak ni…sampai ada yang tanya saya tak jual ke…

adoi…bukan tak nak jual…stok susah dapat….so sape nak bedak ni sms redd cepat….

Rasanya semua dah tau fungsi bedak tanaka ni macam mana…cuma maybe tak tau mcm mana nak guna….

♥ foundation = cuma sapukan bedak tanaka rata ke muka guna tangan atau span muka.
♥ sebagai bedak sejuk = cuma basahkan tangan atau campurkan bedak tate dgn jari dan sapu kan ke muka.

Lps 30 min boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh…blh cakap2 time sapu..muka x kedut mcm pakai masker..

NOTED : Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita…dewasa dan kanak-kanak.

p/s : ramai yang tertanya-tanya apsal ada yang murah ada yg mahal…ori ke tak kalau murah tu….semua barang yang di jual insyaallah ori…cuma mahal dan murah tu terpulang kepada penjual masing masing…sebab stok pon makin berkurangan itu yang membuatkan bedak ni jadi mahal kerana demand agak tinggi….

dah tu ada yang tanya…nape ade yg label tate D.E.A tu…itu bedak tanaka ori jugak dari myanmar tpi syarikat Nora Danish dah repack balik dan letak jenama dorang…maybe sebab tu dia agak mahal sikit….

nak tau harga ???

harga satu botol per-order untuk 40 gram  :   

RM10.00

harga satu botol untuk per-order untuk 110 gram  :    

RM16.00

postage fee please add RM6.00 untuk semenanjung atau RM9.00 Sabah/Sarawak

*shipping fee boleh combine…

available dalam 4 kaler :

Hijau (Lemon) 
Pink (Rose) 
Krim (Original) 
Putih (Jasmine) 

1001823_10200537527139615_907014951_n

harga setiap botol tak termasuk postage yer….

sila sms/LINE 0174949331 (Lynn) untuk order…please tanya dulu stock available atau tidak…takut takut terhabis….

Please…Serious buyer only….abis kdit ahkak kalau dah berjela melayan…tau tau senyap jo…sian ahkak…customer lain pon ahkak layan gak..bukan awak sorang ye sayang…..

 

73462_609172579128073_1967455656_n

gunakan tanpa was was…..

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.