BEDAK TANAKA MURAH…ORI…

Published June 20, 2013 by lynnaz80

tanakha

FENOMENA BARU….Bedak Tanaka dijamin murah dan berpatutan….

Ramai benau orang dok membeli bedak ni…sampai ada yang tanya saya tak jual ke…

adoi…bukan tak nak jual…stok susah dapat….so sape nak bedak ni sms redd cepat….

Rasanya semua dah tau fungsi bedak tanaka ni macam mana…cuma maybe tak tau mcm mana nak guna….

♥ foundation = cuma sapukan bedak tanaka rata ke muka guna tangan atau span muka.
♥ sebagai bedak sejuk = cuma basahkan tangan atau campurkan bedak tate dgn jari dan sapu kan ke muka.

Lps 30 min boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh…blh cakap2 time sapu..muka x kedut mcm pakai masker..

NOTED : Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita…dewasa dan kanak-kanak.

p/s : ramai yang tertanya-tanya apsal ada yang murah ada yg mahal…ori ke tak kalau murah tu….semua barang yang di jual insyaallah ori…cuma mahal dan murah tu terpulang kepada penjual masing masing…sebab stok pon makin berkurangan itu yang membuatkan bedak ni jadi mahal kerana demand agak tinggi….

dah tu ada yang tanya…nape ade yg label tate D.E.A tu…itu bedak tanaka ori jugak dari myanmar tpi syarikat Nora Danish dah repack balik dan letak jenama dorang…maybe sebab tu dia agak mahal sikit….

nak tau harga ???

harga satu botol per-order untuk 40 gram  :   

RM10.00

harga satu botol untuk per-order untuk 110 gram  :    

RM16.00

postage fee please add RM6.00 untuk semenanjung atau RM9.00 Sabah/Sarawak

*shipping fee boleh combine…

available dalam 4 kaler :

Hijau (Lemon) 
Pink (Rose) 
Krim (Original) 
Putih (Jasmine) 

1001823_10200537527139615_907014951_n

harga setiap botol tak termasuk postage yer….

sila sms/LINE 0174949331 (Lynn) untuk order…please tanya dulu stock available atau tidak…takut takut terhabis….

Please…Serious buyer only….abis kdit ahkak kalau dah berjela melayan…tau tau senyap jo…sian ahkak…customer lain pon ahkak layan gak..bukan awak sorang ye sayang…..

 

73462_609172579128073_1967455656_n

gunakan tanpa was was…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: