Perla Coffee

perla

Perla Coffee kini telah menjadi satu fenomena dan sudah menjadi permintaan yang tinggi dikalangan penggemar kopi 3 dalam 1. Ini kerana kelebihan Perla Coffee dapat memberi kesan yang alami. Bukan setakat meminum minuman coffee yang sedap tetapi dalam masa yang sama dapat mencerahkan kulit disamping melembapkan kulit, melembut dan menghaluskan struktur kulit dan kelebihan-kelebihan yang lain. Jadi tiada sebab kenapa penggemar coffee menolak Perla Coffee.  Bukan sahaja sedap diminum tetapi juga mendapat khasiat yang optimum.

Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. proses pemutihan berlansung daripada kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih / cerah yang sekata di seluruj tubuh badan anda.
Perla Coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut-parut lama dan juga masalah kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan Perla Coffee.

perla stock

Bahan-bahan utama dalam Perla Coffee :-
Serbuk Mutiara, Glutathione, Asid Hyaluronik

Serbuk Mutiara
Dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun dahulu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur dengan serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiaea ialah MELEMBAP, MENCERAH serta MENGHALUSKAN kulit.

Glutathione
Glutathione sudah terbukti secara saintifik oleh ahli perubatan dapat mencerahkan kulit sekiranya diambil secara berterusan. Pengambilan glutathione secara berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah dan putih. ianya juga dapat membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia yang sebenar. Glutathione juga merupakan agen pembuang toksin yang paling berkesan.

Asid Hyaluronik
Asid Hyaluronik adalah satu rahsia penjagaan selebriti di dunia hiburan. Ianya di perlukan untuk menentang kedutan atas kulit muka. Asid Hyaluronik memainkan peranan penting ke atad kulit kerana ianya akan mula hilang bermula umur 25 tahun yang menyebabkab menghalang penuaan. Kandungan Asid Hyaluronik dalm badan harus dikekalkan dengan mengamalkan Perla Coffee

Diantara kebaikan PERLA COFFEE ialah :-

* melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit
* kulit akan kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cel (flawless)
* meningkatkan kecerahan kulit dengan ketara dalam 1-2 minggu
* memulihkan kulit berparut dan bermasalah
* mengurangkan kedutan dan garis halus
* mengecilkan liang pori
* meningkatkan sistem imunisasi badan
* mengatasi jerawat dan jeragat

Testimoni Perla Coffeeperla testi

price : RM55.00 (SM) / RM60 (SS)

sms/wechat :0174949331

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: