Dropship Agent Are Welcome

Sempena tahun baru dan bulan yang baru masuk ni Admin nak menjemput rakan rakan niaga sekalian yang jauh atau dekat untuk join team dropship Admin… ejen² yang lama klau rasa mcm penah join tp dh lama tak aktif sila update kan profile anda yang lengkap kepada email ini : redd_edd@yahoo.com

tak banyak pun nak mintak…cuma nama FB korang, Nama penuh, Alamat dan No phone (preferably yang ada whatsapp sbb nak add korang kat group dalam whatsapp) senang nak tanya pasal produk atau ape ape aje… u guys are welcome sma da nak intai harga ke…nak compare ke… atau nak beli untuk pakai sendiri…Admin tak kisah…harga dropship akan saya bagi dalam whatsapp group atau FB secret group starting from….. March 9th 2014 nnti…….

so mane yang berminat sila update di sini atau add terus Admin kat whatsapp 0174949331 (redd) untuk fast reply…chow

dropship

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: