Sabun Al-Razi

Published April 8, 2014 by lynnaz80

1606880_759803780697829_671783553_n

Tahukah anda ekstrak bawang putih boleh menghapuskan jerawat batu seawall 5 Jam sahaja ?

Kini dengan Sabun Al-Razi yang diperkaya dengan Tea tree oil,Ekstrak aloe vera,Ekstrak bawang putih Olive oil & Vitamin C. formula baru dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih sesuai untuk menghapuskan masalah kulit yang dihadapi rakyat malaysia.

Sabun AL-Razi ini dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih boleh merawat :

  • ⇒ Jerawat/Jerawat Batu
  • ⇒ Blackhead/whitehead
  • ⇒ Parut jerawat & cela
  • ⇒ Pori-pori terbuka
  • ⇒ Jeragat
  • ⇒ Mencerahkan bahagian muka & badan
  • ⇒ Meratakan tona kulit muka
  • ⇒ Mengurangkan kedutan
  • ⇒ Mengawal minyak berlebihan
  • ⇒ Memberi kelembapan kulit
  • ⇒ Membuang parut kecil seperti sel kulit mati
  • ⇒ Membaiki lapisan kulit yang bermasalah

Kesan sepantas 3 hari adalah maklumbalas biasa yang kami terima dari ribuan pengguna yang telah mendapat faedah dari penggunaan Sabun Al Razi

hezlin

Anda mempunyai persoalan??

Ini adalah soalan yang biasa ditanya bakal pembeli kami..

Berkesan ke sabun ni?

Belum cuba, belum tahu. In Shaa Allah berkesan dengan pemakaian secara konsisten.

Ragu2? Halal ke? Semestinya halal. Jika tak, saya pun tak berani nak pakai dan tak akan jual pun.

1 kotak tu ada apa je? 1 kotak ada 2 sabun ya.. 1 sabun 30g. tiada krim toner dll. sabun sahaja..

lina

Apa kandungan dalam sabun ni?

Sabun ini diperkaya dengan Tea Tree oil,ekstrak aloe vera,ebstrak bawang putih, Olive oil & vitamin C. Formula baru dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih dan sesuai untuk menghapuskan masalah kulit rakyat malaysia.

Ada kelulusan kkm?

Ada.. Sebelum saya menjual sabun Al Razi, saya akan pastikan ianya selamat digunakan dan berkesan kepada pengguna.

Berapa lama nak lihat kesannya?

Bergantung pada kulit masing2. Sebab kulit kita kan lain2.. Ada pengguna yang 3 hari dah rasa perubahan, ada yang 5 hari, ada yang seminggu..Ingat! Untuk dapatkan kesan terbaik, jangan lupa pakai secara konsisten ya..

Boleh hilangkan parut jerawat?

Opkos boleh.. cepat atau lambat tu bergantung pada individu.. saya pun makan masa 2 bulan baru parut jerawat hilang. Tapi kalau jerawat, cepat je kesannya.. Jangat lupa, jeragat pun boleh hilangkan jugak tau..

images

Kalau tak berkesan?

Dah macam2 produk saya cuba.. Tak salah mencuba, yang penting kita berusaha. Mana tahu produk lain tak sesuai dengan kulit muka awak.. Pastikan jauhi produk2 yang mengandungi bahan kimia.

Macam mana nak guna?

Penggunaan sama macam pencuci muka yang biasa.. Penggunaan 2x sehari da memadai. Selebihnya, cara penggunaan boleh tengok di belakang kotak..

Al Razi ni jual sabun sahaja ke?

Iya sis.. sabun yang khusus untuk menghilangkan segala masalah kulit rakyat Malaysia. Hanya dengan sabun sahaja, In Shaa Allah berkesan.

Boleh ke saya pakai dengan krim muka yang lain?

Semestinya boleh.. Sabun Al Razi ni 100% ekstrak herba dan ramuan terpilih. Boleh dipakai dengan krim muka jenama lain. Tiada kesan sampingan.

Sabun A Razi-TestimoniG1

Kalau ada resdung boleh pakai tak?

Bolehhh..

Ada apa2 kesan sampingan tak? Kulit mengelupas ke?

Tiada. Tapi kalau kulit awak memang jenis yang kering, mungkin akan mengelupas sikit sebab nak keringkan jerawat. Tapi jangan risau, kesannya hanya sementara sahaja. Lepas tu dah okay..

Lelaki boleh pakai tak?

Tak kira lelaki atau perempuan, dua2 boleh pakai.

Dapatkan Sabun Al Razi ini terus ke rumah anda. Promosi sedang berlangsung dan ianya boleh berakhir pada bila-bila sahaja

Dalam setiap kotak terdapat 2 biji Sabun Al Razi untuk kegunaan anda.

Harga Termasuk Kos Penghantaran untuk pembelian.

RM 65.00 (Semenanjung Malaysia)
RM 75.00 (Sabah & Sarawak)

Promosi Terkini.

RM 49.00 (Semenanjung Malaysia)

RM 54.00 (Sabah & Sarawak)

whatsapp 0174949331

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: